Välkommen till vår nya hemsida

Magnus Singerer
- ons, 2015-09-23 22:00

Som del av föreningens förnyelsearbete har vi de senaste månaderna tagit fram en ny hemsida. Stilrent, lättnavigerat och delbarhet har varit ledorden under utvecklingsarbetet. Själva tycker vi att vi har lyckats, och hoppas att du håller med.

Vi kommer regelbundet att publicera olika artiklar här på hemsidan, så se till att kika in då och då och läsa det senaste. Om du är sugen på att hjälpa till med artiklar, nyheter eller vill skriva en ledare hör gärna av dig. All hjälp med innehåll emottages gärna, och även idéer till framtida funktioner är varmt välkomna.

Det kommer mera...

Sajten är ännu inte helt färdigutvecklad och det kommer fler funktioner nu under hösten och vintern. Medlemslogin leder just nu till vår gamla hemsida, som du hittar under "Arkivet" i menyn. Där hittar våra medlemmar styrelseprotokoll och andra aktuella dokument.

Framöver kommer  även pubguiden och andra gamla funktioner att flyttas över till nya hemsidan. Ni hjältar som hjälper till med pubguiden och annat innehåll kommer att bli kontaktade när det börjar bli dags att flytta över den till den nya sajten.