Hälsningar från All In Beer Fest

Magnus Singerer
- lör, 2015-11-07 12:58

Svenska Ölfrämjandet står på plats rustade inför dag två av All In Beer. Första dagen blev väldigt lyckad med stort intresse i vår monter. Vi står på plats och pratar om Sveriges orättvisa alkoholskatt. Är du på plats så tycker vi absolut att du ska komma och hälsa på oss. Vi bär våra nya fina SÖ-tshirts så om du ser oss på mässgolvet kan du haffa oss även då.

Vi tillhandahåller även live-statistik med betygsättning på mässans öl taget från Untappd. Det har nästan hela tiden stått fullt med folk som vill veta vad de bör dricka härnäst. En mycket populär tjänst som vi även hade på Stockholm Beer & Whisky Festival och En Öl & Whisky Mässa.

All In Beer Fest har på de 3 år den arrangerats blivit den mesta ölmässan i Sverige för de extra dedikerade ölfantasterna. Alla bryggerier som är med har speciellt valts ut, med resultat att nästan all öl är fantastiskt bra. I år har dessutom bryggeriet Brewski lyckats få hit mängder av öl från den stekheta ölscenen i Florida till festivalen. Missar du mässan i år så tycker vi absolut att du bör planera för att besöka den nästa år.

Skummande hälsningar från Rick Gordon Lindqvist och Magnus Singerer.