Månadsmöte Göteborg

lördag, 13 augusti, 2022 - 12:00

Hej!

Hoppas sommar och semester har varit skönt. Nu är det dags att starta upp ölfrämjaraktiviteterna igen och vi börjar som sig bör med Jonas Ahnfälts historiska ölvandring.

Teamat denna gång kommer vara träets roll i ölframställningen förr och nu. Vi samlas lördagen 13/8 kl 12:00 vid Lundby Nya kyrka, Hisingen. Kyrkoentrén. Närmsta hpl:  Säterigatan(buss 40 el 58).

Efter att Jonas visat runt och pratat kommer vi ta vi buss+spårvagn några hållplatser till Frihamnen och gå till Två Feta grisar/De Vos restaurang där Jonas komnmer prata lite och avsluta vandringen.

Det hela beräknas ta ca 2 timmar. Ingen anmälan eller avgift, tänk bara på att det börjar 12.00. Ta gärna med någon färdkostöl/promenadöl.

--------------------------------
Händer i närtid:
10/9 SÖ Månadsmöte
8/10 SÖ Månadsmöte

-----------------------------

INFO från styrelsen:
Vi i Svenska Ölfrämjandets styrelse har den stora glädjen att informera er medlemmar att vi gjort en överenskommelse med Bishop Arms i Sverige.
Vi som medlemmar erhåller 10% rabatt (lokala avvikelser kan förekomma) på mat. Detta gäller fr.o.m 1 januari 2022 året ut. Vi hoppas givetvis att detta kommer att förlängas. Det som gäller för att erhålla rabatten är att man har med sig sitt medlemskort och kan legitimera sig.
Bishop Arms med sina gastropubar finns på 40 platser runt om i Sverige, Allt från Malmö i syd till Kiruna i norr.

Detta gäller fortfarande:
Bishop Arms Plaza på Västra Hamngatan ger alla SÖ medlemmar 15% rabatt på din öl och mat. Glöm inte att du måste visa ditt medlemskort för att erhålla rabatten.
OBS! Detta gäller BA på Västra Hamngatan, inte på andra Bishop Arms.
-----------------------------
Vill du bli medlem eller dags att förnya?
12 månader kostar 400:- och du sätter in pengarna på plusgiro 513116-4 eller vårt swishnummer 123 041 7162 - Glöm inte att skriva in namn och adress!
Skriv in dina fullständiga adressuppgifter på denna sida.
Skriv där om du redan har betalat in via internetbank.

Uppladdat för Göteborgsgruppen av:
 
 Fredrik

 

Plats

Lundby Nya Kyrka
Lundbygatan 2
Göteborg
Sverige
SE