Julölsprovning Göteborg

lördag, 26 november, 2022 - 12:00

Hej!

Det börjar lacka mot första advent och det är dags att prova julöl igen! Som vanligt kommer vi vara på Haket, men i år kommer det vara lite annorlunda. Eftersam Haket håller på med en renovering så kommer utrymmet vara lite mer begränsat.

Det innebär att vi kommer hålla i två olika julölsprovningar:

Den första kommer äga rum lördagen den 26/11 klockan 12.00 och då kommer vi prova ca 10 julöl som lämpar sig till julmaten. Kostnaden kommer bli 125:-.

Andra tillfället kommer vara lördagen den 17/12 och då kommer vi prova de lite starkare julölen. Återkommer till de som anmält sig med vad denna provning kommer kosta och när vi börjar.

För att så många som möjligt skall få chansen att deltaga får man vid anmälan ange vilken av provningarna man i första hand vill vara med på. I början av nästa vecka kommer vi skicka ut vilken provning man har fått plats till samt information om betalning.

Så provningarna kommer att ske den  26/11 12.00 samt 17/12 på Haket.

Ta spårvagn 3, 9 eller 11 för att ta dig dit.

Anmäl dig till mötet på denna länk.
Avbokar gör du på denna länk.  

--------------------------------
Händer i närtid:

3/12 Fellowship of the Cask och Haket ordnar Real Ale Festival.
10/12 Amylase håller sin vinterölsträff. Anmälan för bryggare har öppnat så vill du ställa upp är det bara att anmäla sig. För besökare öppnar anmälan den 27/11 klockan 12.00. Anmälan sker här.

-----------------------------

INFO från styrelsen:
Vi i Svenska Ölfrämjandets styrelse har den stora glädjen att informera er medlemmar att vi gjort en överenskommelse med Bishop Arms i Sverige.
Vi som medlemmar erhåller 10% rabatt (lokala avvikelser kan förekomma) på mat. Detta gäller 2023 året ut. Vi hoppas givetvis att detta kommer att förlängas. Det som gäller för att erhålla rabatten är att man har med sig sitt medlemskort och kan legitimera sig.
Bishop Arms med sina gastropubar finns på 40 platser runt om i Sverige, Allt från Malmö i syd till Kiruna i norr.

Detta gäller fortfarande:
Bishop Arms Plaza på Västra Hamngatan ger alla SÖ medlemmar 15% rabatt på din öl och mat. Glöm inte att du måste visa ditt medlemskort för att erhålla rabatten.
OBS! Detta gäller BA på Västra Hamngatan, inte på andra Bishop Arms.
-----------------------------
Vill du bli medlem eller dags att förnya?
12 månader kostar 400:- och du sätter in pengarna på plusgiro 513116-4 eller vårt swishnummer 123 041 7162 - Glöm inte att skriva in namn och adress!
Skriv in dina fullständiga adressuppgifter på denna sida.
Skriv där om du redan har betalat in via internetbank.

Uppladdat för Göteborgsgruppen av:
 
 Fredrik

Plats

Haket
Sverige
SE

Kommentarer